ENDELIG KLART TIL GJENÅPNING
Det er en uke til åpning og vi gleder oss veldig til å vise dere nye Michaels torsdag 10. august. Som mange av dere kanskje allerede har fått med dere, har vår kjære restaurant gjennomgått en del endringer i løpet av sommeren. Vi har jobbet hardt for å forbedre lokalene og skape et tydelig middelhavskonsept som vi gleder oss til å vise frem.
Oppdateringene inkluderer endringer i interiøret, en oppdatert og spennende meny, ny nettside, en nøye sammensatt vinliste og musikk inspirert av de vakre Middelhavslandene. Alt dette for å skape en unik atmosfære og en smakfull opplevelse for dere 🍴🍷
OPPLEV VÅR NYE OG SPENNENDE MENY
Vi vet at nordmenn elsker å reise til land som Italia, Frankrike og Spania, så vi vil gjerne gi gjestene våre den deilige Middelhavsfølelsen midt i hjertet av Oslo. Vi har skreddersydd en ny meny, vinkart og cocktailmeny som er inspirert av disse landene, og har jobbet detaljert med å finne riktige smakskombinasjoner av mat og drikke. Menyen vil følge årstidene og endres i løpet av året.
Nytt av sesongen er Champagnebrunsj på lørdager, inspirert av samme område som hele Michaels, nettopp Middelhavet 🥂
EN UNIK BYDELSDESTINASJON
Vår visjon for Michaels er å være et naturlig samlingspunkt for alle i bydelen, og vi vet at det franske konseptet har en spesiell appell her. Derfor har vi som en del av vårt Mediterranean-konsept lagt ekstra vekt på franske viner, atmosfære og musikk.
Samtidig er det er viktig for oss å også være tilgjengelige for alle, så med god plass og tilgjengelighet, ønsker vi å være et sted som tiltrekker gjester fra hele byen vår. Vi har åpent hele dagen, slik at man kan komme hit til lunsjavtaler, ta et glass og en matbit etter jobb, eller tilbringe en helaften her 😊
SKAL DU ARRANGERE SELSKAP?
Ser du etter det perfekte stedet å holde ditt neste selskap - enten det er en konferanse, seminar, bursdag eller annet sosialt samvær? Da ønsker vi deg velkommen til oss. Vi tilbyr flere ulike opplevelser under ett tak. Baren, Brasseriet og uteserveringen er perfekte for å huse større grupper, mens mer tilbaketrukne soner som Mezzaninen og Klubben er ideelle for lukkede selskaper. Lokalene har gjennomgått en spennende oppgradering og hvert område har fått sin helt spesielle «look & feel».